miercuri, 13 ianuarie 2010

Catanga, consilier la Afaceri Externe şi Tataie, de la BUG Mafia, la Cultură

După Andrei Gheorghe, cocoţat ceva purtător de cuvânt la Finanţe, acum am vazut la teveu ca Dan Bittman e consilier la Finanţe. Păi Irina Loghin, deputat, a fost parfum. Pentru completarea listei de specialişti, pe lângă cei din titlu, mai propun:

Adi de Vito, fost Copilul Minune, consilier la Interne
Guţă, la Cultură
Nelu Ploieşteanu,MApN

Aştept sugestii de la voi!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Alina Plugaru la Turism, sa ne arate fata ce bine e "în România"...

Anonim spunea...

Interesant , insa gluma nu e suficienta daca se opreste aici .
Ce a-ti spune daca am angaja jucatori profesionisti de jocuri de noroc ??
Ei vor juca banii din bugetul fiecarui minister in cele mai cunoscute locatii din lume , cu intentia clara de a mari bugetul ministerului , bineinteles contra unui comision din castiguri .
In prncipiu riscul de a se pierde banii este cel putin egal cu cel al utilizarii lor in tara , dupa modele si proceduri ....
Daca ar fi jucati in casinouri , cel putin s-ar cunoaste incotro se duc banii , care e profitabilitatea in final , oricum chestii clare .
Idea e un semi-misto , poate fi comentata insa in cativa an o sa ajunga sa para o idee excelenta datorita dezamagirilor ce vor interveni , deziluziei etc , chesii ce vor elimina toate optiunile firesti in prima faza de utilizare a acestor bugete .

Sper sa largim subiectul

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Claudiu Loghin spunea...

Romeo Fantastick Regele Sexului la Sănătate, Gheorghe Botorog la Justiţie şi Fernando de la Caransebeş la Externe

Anonim spunea...

nimeni la fiecare minister
care ar fi diferenta ?

hai ca ar fi una , insa cat de semnificativa ?

Anonim spunea...

Dar Salam de ce nu? Adica, numai ala arond de maimuta, cu cine e pe primul loc? Zic: nu conteaza unde-l punem pe Salam. La sectiunea fonduri nerambursabile, de exemplu? Ce are omul? Draga Sebi vad ca esti cam discretionar. Pai echidistanta, echidistanta, dar sa iasa cine trebuie la ministere si sa ne aburesca cu una de suflet. Salam presedinte.
Iulian Rinder

sebastian dan spunea...

@ iulian rinder
corect, domnu=, nu facem discriminare. asteptam propuneri...