sâmbătă, 5 decembrie 2009

Braşovul, între Târgul de Crăciun şi Oraşul de poveste

Chiar daca nu a venit zăpada, cert este un singutr lucru. Oficial, pentru turişti, distracţia a început la poalele Tâmpei.
Vorbesc de patinoarul de la Olimpia, din fericire artificial, cu toate căsuţele de lemn de la Târgul de Crăciun, unde se vând produse piperate la preţ, pentru vulgul de rând, dar poate nu şi pentru turistul venit de la capitală. Vorbesc şi de complexul Agrement, bine că s-a deschis drq odata, ca de când se baga bani acolo am inceput să cred că e vreun aeroport sau tunel pe sub Tâmpa ori cel care trebuie să ne ducă în Poiana Braşov, după cum ne-au tot pomenit unii sau altii. Trebuie sa pomenesc acum si de bradul din Piata Sfatului, prilej gratuit de bucurie nu pentru multimea de gură casca, ci pentru cei mici, atrasi de multimea de culori si lumini.
Personal, mai am un prilej de bucurie: Adevarul Holding nu va face politica nici după alegerile de mâine, indiferent de beculetele care se aprind sau se scurtcurcuiteaza in mintea obosita a unora. Dar acest lucru nu inseamna ca nu intereseaza ce fac niste unii cu banii publici, adunati de la un popor lihnit, obosit, bolnav, care nu mai da doi bani pe politic.

5 comentarii:

Anonim spunea...

CICI DOICIU O INCOPETENTA NOTORIE,CARE DELAPIDEAZA BANII DIN BRASOV !O INCOPETENTA ,AR TREBUI SA O DE-A AFARA !

Anonim spunea...

da asa este o nesimtita ne-a distrus afacerile dupa ce i-am dat spaga ,stie ea !

Anonim spunea...

bai pe asta chiar nu o satura dumnezeu !o frustrata singura care cred ca nici acum nu are cu cine sa stea doamne feri ! vedeti cauta rau rau gaseste !

Anonim spunea...

nu am ce sa zic o incopetentaaaaaaaaaaaa asa director asa primar !

Anonim spunea...

a fost o studenta exemplara, am fost coleg cu ea, niciodata nu am auzit decat vorbe bune despre ea si familia ei. in plus are un suflet bun, o jur. gramatica si ortografia indoielnica a celor ce scriu aici despre ea ii descalifica pe cei ce scriu !