luni, 9 noiembrie 2009

Cenuşa imperiilor imobiliare ale lui Zinger şi Cohen

Pana nu demult, familia Zinger figura in top 300 Capital. Acum a dispărut cu totul, de parcă nici n-ar fiu existat. Scandalul izbucnit in vara la Tel Aviv a început să faca lumină şi la Braşov. Lupta împotriva mafiei imobiliare israeliane începe să se dea de acasă.
La Braşov, magistraţii au pe cap zeci de dosare, care mai de care mai complicat, unde avocaţii rechinilor imobiliari nu fac altceva decât să tergiverseze pronunţarea unei sentinţe inevitabile.
Ţepele pe care le trag sunt trase la indigo. Zinger şi Cohen se dau baieţi buni, le castigă increderea, le iau banii tovarasilor cetateni din Israel si cumpără proprietati imobiliare. APoi, pentru ca ei, din Israel, nu pot sa le administreze, ei primesc procura de administrare, le inchiriaza in nume propiriu si le subinchiriaza pe bani grei. Mai mult, unele proprietati au fost vandute, iar proprietarii au primit praful de pe tolba. Un caz concret cititi aici.

Lazar Ithzak, unul dintre cei ţepuiţi de mafia imobiliară israeliană din Braşov

Scandalul mafiei imobiliare israeliene ia amploare

Eliana Mall, ţeapă pentru investitorii israelieni



Iar asta se pare ca este doar varful icebergului....

2 comentarii:

Marius Ola spunea...

Interesant. Dragut de interesant:)

Bianca Popa spunea...

Mda. Si cine e cel mai bun frate al Dracului? Nimeni altul decit edilul nostru sef. Prieten la catarama cu Zinger, incit l-a numit pentru el viceprimar si pe Gantz, omul evreului. Increngaturi mari coane!