joi, 24 septembrie 2009

Superoferta electorală: de la mici şi bere, la curve şi droguri

Se pare că maratonul după voturi nu mai are limite: chiar să nu mai fie micul şi berea atractiv? Si mergem direct la curve institutionalizate, dupa ce tragem pe nas o liniută?
Iar dacă tot se doreste sa umblam ca drogatii pe strazi, angajatii de la companiile pe profit, vor primi si tichete pentru fetite si pentru iarbă? Pe modelul celor de masă, cu care isi ia vecinul bere?

6 comentarii:

Bianca Popa spunea...

Ce nu face domnul de la cîrmă pentru voturi? Ce ştampilele puşcăriaşilor, infractorilor, nimfomanilor şi peştilor nu îi sunt bune? Doar EBA a luat grosul voturilor din puşcării la europarlamentare. Au ţintit spre electoratul avid de ilegalităţi. Că iese multe voturi, ca şi succesuri.

Anonim spunea...

off topic: need help, imi poti da o adresa de email?

Mircea Suman spunea...

Nu te necaji! Suntem abia la inceput. Iar acesta fiind inceputul, sfarsitul este previzibil.

sebastian dan spunea...

mda, din pacate cam asta e situatia....

nobine - sebastian.dan@adevarul.ro

Catalin spunea...

Pai cum e buget de criza si nu mai au bani de acadele, pixuri si agende ce sa mai ofere poporului? Partea nasoala e ca prinde la public. Din pacate...

sebastian dan spunea...

@ catalin
te/as contrazice. partea cu drogurile nu are priza la boborul care voteaza, si aici ne uitam la profilul grosului votanţilor, dupa cum nici legalizarea prostitutiei nu o sa fie un mare atuu electorla, pentru ca biserica se opune vehement... dar, mai vedem