duminică, 6 septembrie 2009

Hoţii de ştiri, reclamaţi la Poliţie

Am scris, nu cu foarte mult timp în urmă, că nişte handicapaţi care nu sunt în stare să înşire logic două cuvinte, fură ştiri de pe alte siteuri, în speţă aici e vorba de Adevărul, fără să citeze sursa. Fură cu nesimţire, poze, texte - cu copy-paste. Am o veste bună pentru ei: vor trebui să dea cu subsemnatul, la Poliţie, unde nu mai merge schema copy-paste. Terbuie făcută curăţenie şi în zona asta. Măcar din respect pentru cel care merge pe teren, indiferent de oră, anotimp şi îşi face meseria de jurnalist, nu ca impotenţii de mai jos, care se prezintă în acest fel pe site.

1235 - Anul constituirii Brasovului ca cetate de sine statatoare
Director publicatie: Ardelean Raul
Redactori: Andrada Damian, Marius Istrate
Data aparitiei: 1 decembrie 2006
Contact:
Email: redactia@1235.ro
Telefon: 0730 211 778 / 0765 000 981

3 comentarii:

marius ola spunea...

Eu cred că de respect nu poate fi vorba, dar ar cam trebui să se rezolve problematica asta. Îti doresc succes în demersul tău.

PS: Sa nu uiţi să mă treci în blogroll:)

Anonim spunea...

Fara sa fiu in tema cu ce se intampla exact in presa brasoveana (sunt un cetatean al Clujului) as dori sa imi spun parerea despre acest atac care mi se pare personal si despre jurnalistii de azi.

Din intamplare sunt o persoana publica, careia i s-au luat adesea interviuri. De cele mai multe ori cuvintele mi-au fost rastalmacita in asemnea hal incat capatau alt sens.
Asadar, indiferent daca furati unul de la altul sau mergeti "direct la sursa", asa cum va laudati, ADEVARUL nu prea isi arata fata in paginile voastre.

cu respect, un cititor de presa

sebastian dan spunea...

@anonim

Nu cunosc ce se intampla la Cluj, dar nu cred ca cei de acolo iau stiri
de la un yiar sau post de radio/Tv fara sa citeze sursa...