sâmbătă, 14 aprilie 2012

Vom ajunge o ţară de securişti!?


Nici nu ştiu dacă să râd sau să plâng. Şeful spionilor din România, Mihai Răzvan Ungureanu, nume de cod MRU, pus şef de Guvern a început să îşi înfiinţeze noi reţele de securişti. Pardon! Mai nou sunt botezate „structuri de integritate“, iar ultima este  creată în cadrul Ministerului Sănătăţii.
Cu scuze jenante, evident. Vezi Doamne, să stea ţugulanul liniştit că are parte de corectitudine şi că banii publici ajung unde trebuie. Să mori de râs, nu alta. Păi ce, o să stea securiştii-medici cu ochii pe licitaţii şi pe plicurile cu şpăgi? Dar corpul ăla de control al primului-ministru ce face? Continuarea AICI

Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

(Va rog frumos sa ma scuzati daca v-am mai trimis acest mesaj )