luni, 19 martie 2012

Un popor de doctori în drept

Mai în glumă, mai în serios, românii se pot lăuda că sunt tobă în materie de cunoştinţe de drept. Este drept, această situaţie de facto este involuntară, pentru că baciul din vârful muntelui nu ştie el ce năzbâtii mai votează Parlamentul sau pe ce legi îşi asumă răspunderea Guvernul. În schimb, statul îl obligă să aibă habar despre legea în cauză, pentru că, dacă o încalcă, pe cale de consecinţă răspunde.
Cred că v-aţi săturat cu toţii să auziţi că „necunoşaterea legii nu te absolvă de vină“. Nici dacă am avea creierele racordate la un calculator central, ca în filmele science-fiction, tot nu am avea cum să aflăm despre toate modificările legilor, modificări scoase pe bandă rulantă. Continuarea AICI

Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com