miercuri, 23 noiembrie 2011

„Prostănacul“ nu a fost salvat de 112

„Prostănacul“ este Mircea Geoană. O spun de la început ca să nu existe dubii. De ce îl parafrazez pe Ion Iliescu, nu cred că este greu de priceput.
Jumătate dintre românii care au mers la vot, la prezidenţialele trecute, s-au culcat cu Geoană preşedinte şi s-au trezit cu marinarul şef de stat a doua zi de dimineaţă. Găluşca asta eu nu am înghiţit-o şi, ca mine, câteva milioane de români.
Păi chiar este frustrant să mirosim pârţâielile bă-sesciene pentru că prostănacului i-au plăcut vânturile la SPA-ul individului care a băgat zeci de mii de români în faliment, iar acum le vinde „Realitatea“.
Este incredibil cum guiţă subţire acum, scopit, Mircea Geoană, după ce tot el a pus la cale lovitura de palat şi a schimbat conducerea PSD la ultimul Congres al PSD, când i-a scos în decor pe Ion Iliescu şi pe Adrian Năstase. Păi, ce nu înţelege? Continuare AICI

Un comentariu:

Costin Comba spunea...

Bună ziua, numele meu este Costin Comba și administrez un blog de fotografie www.costin-comba.blogspot.com (PR 5) . Aș vrea să vă rog dacă doriti să facem un schimb de link-uri.
Eu voi posta link-ul dumneavoastra pe : www.romanicateiubesc.blogspot.com si pe www.bycetateanu.wordpress.com iar dumneavoastra postati pe blog link-ul blogului meu de fotografie www.costin-comba.blogspot.com . Dacă doriți să mă băgați în seamă bine, dacă nu, mă înclin cu respect și vă mulțumesc, atașând scuzele de rigoare pentru deranjul creat. Va multumesc si pentru un eventual raspuns, pozitiv sau negativ.